Zinderkoor

Crewleden gezocht

Voor onze theaterproductie 'Far From Over, die zal plaatsvinden in de laatste week van september, zoeken wij enthousiaste mensen die ons op vrijwillige (maar niet vrijblijvende) wijze willen helpen met diverse taken.
  •     Assistent-toneelmeester(s)

Je bent de rechterhand van de toneelmeester en zorgt er mede voor dat de juiste 'props' op het juiste moment op het toneel aanwezig zijn.
  •     Volgspot (optioneel)

Je zorgt ervoor, op aanwijzing van de regisseuse en in samenwerking met onze lichtman, dat de juiste mensen op het juiste moment goed in de spotlights staan.
  •     Crewleden algemeen

Je bent het gezicht van Zinder voor de theatergasten en sponsors. Je ontvangt hen, wijst ze de weg, beantwoordt vragen, sluit de deuren en verkoopt loten. Daarnaast zorg je voor de drankjes en versnaperingen voor de koorleden.
  •     Grimeurs 

Je schminkt de koorleden en zorgt ervoor dat zij er tiptop uitzien op het podium. 
De taken van de grimeurs en de crewleden algemeen kunnen worden gecombineerd. 

Wat vragen we?

Een minimale leeftijd 15 jaar oud.
Inzetbaar tijdens ten minste 3 voorstellingen in de periode van dinsdag 24 tot en met zondag 29 september.
De assistent-toneelmeester(s) en de volgspot moeten er rekening mee houden dat zij vanaf maandag 23 september inzetbaar zijn.

Meld je snel aan!

Wij ontvangen aanmeldingen van enthousiaste crewleden graag zo snel mogelijk via crew@popkoorzinder.nl en zet in de mail je naam, contactgegevens en de dagen waarop je beschikbaar bent.


Klik hier voor het nieuws archief !
 
Leef01 Leef02 Leef03 Leef04 Leef05 Leef06 Leef07