Zinderkoor

Lidmaatschap

Zou je lid willen worden van Popkoor Zinder? Dat kan! Op dit moment zijn er plaatsen vrij binnen ons koor. Vooral voor mannen, maar ook voor vrouwen.

Popkoor Zinder bestaat sinds oktober 1998 en is een vereniging met circa 55 leden (2017) en een bestuur.
Omdat Popkoor Zinder wil verjongen, geldt er een leeftijdsgrens. Voor vrouwen ligt deze op 55 jaar bij aanvang van een lidmaatschap. Dat geldt ook voor mannen, maar gezien de moeite die het kost om mannelijke koorleden te vinden, is de leeftijdsgrens voor mannen tijdelijk niet van toepassing.
Van de leden verwachten we koordiscipline en actieve betrokkenheid. Jaarlijks organiseren we een aantal sociale gebeurtenissen zoals een kerstborrel en een bonte avond.
We repeteren elke maandag in Gambora, Middelkampseweg 2 in Gameren (gemeente Zaltbommel). De repetities zijn van 20.30 tot 22.30 uur met een kwartier pauze.

Meer informatie en aanmelding

Heb je belangstelling? Meld je dan aan bij het secretariaat (via secretariaat@popkoorzinder.nl of 06-51 50 86 04). Je ontvangt een uitnodiging om een repetitie bij te wonen. De dirigent zal je dan een korte stemtest afnemen, onder meer om te bepalen tot welke stemsoort je behoort. Heb je die met succes afgelegd, dan kun je je aanmelden als aspirant-lid. Download hier aanvullende informatie over het (aspirant-)lidmaatschap.Verstuur dit artikel naar een kennis  Artikel uitprinten?  PDF versie?
 
Leef01 Leef02 Leef03 Leef04 Leef05 Leef06 Leef07