POPKOOR ZINDER

Over Zinder

Popkoor Zinder zingt populaire, hedendaagse muziek in koorvorm, veelal met instrumentale begeleiding. Daarbij onderscheiden we ons nadrukkelijk door onze arrangementen, sound, repertoirekeuze en uitstraling. Popkoor Zinder is een groot koor en bestaat uit ongeveer 55 leden, mannen en vrouwen, uit de Bommelerwaard en omgeving.

Onder leiding van dirigent Stef Fennis repeteren we, behalve in de vakantieperioden, elke maandagavond van 20.30 tot 22.30 uur in Zalencentrum Gambora in Gameren. Bij een deel van de repetities werken we onder leiding van een koorlid-regisseur aan de choreografie van de nummers. Daarnaast verbeteren we onze performance door workshops te volgen over bijvoorbeeld bodypercussie en stemtechniek.

Stemgroepen en repertoire

Onze stemmen zijn verdeeld over verschillende stemgroepen: sopranen, mezzo's, alten, tenoren en bassen.
We hebben een uitgebreid repertoire dat te omschrijven is als eigentijdse pop- en rockmuziek. Daar horen echte klassiekers bij, maar ook minder bekende nummers. Zo zingen we nummers van onder meer Bløf, Queen, Abba, Within Temptation, Bon Jovi, Boudewijn de Groot, Dotan, Stevie Wonder, Adele en Caro Emerald. Popkoor Zinder heeft ook een eigen kerstrepertoire.
Verreweg de meeste – prachtige – arrangementen zijn geschreven door onze dirigent Stef Fennis.
Wilt u Popkoor Zinder boeken voor uw muzikale evenement, neem dan contact op via secretariaat@popkoorzinder.nl

Popkoor Zinder ^

Alten ^

Mezzo's ^

Sopranen ^

Bassen ^

Tenoren ^